23948sdkhjf

Ny gummihjulslæsser fra Komatsu? Læs om fordelene her

Når der skal flyttes rundt på store mængder af jord, sand, sten eller lignende, findes der ikke nogen mere effektiv maskine end en gummihjulslæsser. En gummihjulslæsser kan hurtigt grave ud til et fundament til en bolig eller et andet byggeri, og det kan tilmed hjælpe med at flytte eksempelvis grus eller jord væk fra byggepladsen.

Derfor er en gummihjulslæsser en uundværlig del af maskinparken hos dig som entreprenør, der arbejder med netop denne type opgaver. Her sørger en gummihjulslæsser for at gøre arbejdet let og hurtigt, så du kan tilbyde en skarp pris på de opgaver, du udfører.

Derfor står du måske også overfor at skulle købe en ny gummihjulslæsser, der kan sikre effektiviteten i arbejdet på byggepladsen? Så skal du kigge med blandt udvalget af gummihjulslæssere fra den japanske virksomhed Komatsu.

En gummihjulslæsser fra Komatsu er en stærk maskine i en rigtig høj kvalitet, der kommer med rigtig mange gode egenskaber, der vil gøre den til en stor hjælp i det daglige arbejde på byggepladsen.

En gummihjulslæsser fra mineindustrien

En gummihjulslæsser fra Komatsu er en yderst stærk maskine, der er både pålidelig og driftssikker. Det gælder både for de mindre modeller i vægtklassen 5 tons, og det gælder for alle andre modeller, der går helt op til 220 tons. Derfor har du rig mulighed for at finde en gummihjulslæsser fra Komatsu, der passer til dine behov.

Komatsu gummihjulslæssere er oprindeligt udviklet til mineindustrien, og netop derfor er disse maskiner ekstra slidstærke og ekstra stabile. Derfor får du også masser af kraft i en gummihjulslæsser fra Komatsu, mens der på samme tid er helt styr på både stabilitet, sikkerhed og miljø.

Alt dette gøre en gummihjulslæsser fra Komatsu til et solidt valg, der vil gøre det daglige arbejde til en fryd, når der skal flyttes rundt på elementerne i forbindelse med eksempelvis en udgravning til fundament.

Mange gode funktioner

En gummihjulslæsser fra Komatsu er en moderne maskine, der kommer med mange gode funktioner. Komatsu er førende inden for teknik, og du får derfor en yderst moderne gummihjulslæsser, der kan meget mere end bare at flytte jord.

Du får eksempelvis Komtrax overvågning, som vil give dig masser af god information, du kan bruge i det daglige. På gummihjulslæssere fra Komatsu på mere end 11 tons kan al denne information hentes direkte ud af en praktisk farveskærm med danske interface.

Send til en kollega

0.078