23948sdkhjf

Sådan planlægger du en vellykket flytning af din virksomhed

Dette indhold er sponsoreret. Flytning af en virksomhed kan være både kompliceret og stressende, men med den rigtige planlægning kan det gøres smertefrit. Det kan i sig selv være svært at finde de rette lokaler, men så snart du ved, hvor du skal flytte hen, kan du planlægge det næste store skridt - nemlig selve flytningen.

Hvordan kan man få hjælp til at flytte en virksomhed?

Når man skal flytte en virksomhed, er det vigtigt at have styr på alle de praktiske ting. Det kan være alt fra at få flyttet møbler og inventar, til at sikre sig at alle kontrakter og aftaler overholdes. Derfor er det ofte en god idé at få professionel hjælp til processen. Her får du et bud på nogle 

  • Et flyttefirma: et flyttefirma specialiserer sig i flytninger, og de kan typisk varetage hele processen fra nedpakning til opsætning på det nye sted. Undersøg, hvilke flyttefirmaer der passer til jer. Du kan med fordel se om Bechs flytteforretning er et flyttefirma for dig. 
  • En advokat: en advokat kan hjælpe med de juridiske aspekter, herunder kontrakter og aftaler med parterne.
  • IT-virksomhed: en IT-virksomhed eller -leverandør kan hjælpe jer med opsætningen af teknik og teknologi, herunder softwares, telefonlinjer og IT-udstyr.

Hvad skal I selv gøre, og hvad klarer flyttefirmaet?

Når man skal flytte, er det vigtigt at have styr på hvad man selv skal gøre, og hvad flyttefirmaet klarer. Det første man bør gøre er at finde et godt og pålideligt flyttefirma. Når du har fundet et firma, så kan du aftale med dem, hvilke tjenester de tilbyder. Ofte vil de kunne hjælpe med alt fra indpakning af dine ejendele til transporten af disse. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der ofte ikke er nogen forsikringer inkluderet i prisen for flyttetjenesten - det må man selv ordne. Derfor bør man overveje om det er noget man ønsker at investere i, da det kan være en god idé for dyre eller sarte ting såsom teknologi eller malerier.

Omhyggelig planlægning af en stressfri flytning af virksomheden

Når man skal flytte sin virksomhed, er det vigtigt at planlægge processen omhyggeligt. Det gælder både i forhold til kontakt til flyttefirmaer, eventuelle kontrakter og nedpakning af inventar. 

Dog kan det også være ganske relevant at overveje, hvordan dine medarbejdere skal forholde sig under selve flytningen. Der vil nemlig være en periode, hvor de ikke har adgang til deres arbejdsplads - og skal de så arbejde alligevel, og i så fald hvordan? Det er en overvejelse, der kan gøre flytningen mere vellykket for dine medarbejdere.

Endelig kan du med fordel overveje, om flytningen af arbejdspladsen kan give anledning til strukturændringer, der kan give virksomheden flere muligheder og bedre arbejdsmiljø.

Send til en kollega

0.046