23948sdkhjf

Sund mad giver ekstra energi til arbejdsdagen

Det er for mange mennesker en sur pligt at skulle smøre madpakker hver dag. Man løber ofte tør for både idéer og tid, og tit bliver det måske bare en rugbrød og en pakke pålæg, som ryger ned i tasken.

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis man har børn, er der i forvejen madpakker, der skal smøres, hvilket tager tid. De fleste vil sætte pris på, hvis der var én mindre. 
Det bliver tit den nemme og måske ikke så sunde løsning, og det er lidt ærgerligt, da en god frokost med den rette næring giver de bedste forudsætninger for, at man har mest muligt energi til at arbejde resten af dagen. 
Derfor en er frokostordning en god løsning på arbejdspladsen, og helt sikkert noget som er værd at overveje. 
Er du alligevel i tvivl om det er en god løsning for jer, som kommer her nogle gode grund til, hvorfor det er en god idé.

Godt arbejdsmiljø og personalegoder motivere

Langt de fleste ved godt, at personalegoder er med til, at motivere medarbejderne på arbejdspladsen. 
Ved personalegode føler medarbejderne, at der bliver sat fokus og pris på dem og det arbejde de udfører. 

Ved at have en frokostordning på arbejdspladsen indbyder du også til, at medarbejderne kan spise en god frokost sammen i kantinen, hvilket kan have en positiv effekt på sammenholdet og give et godt arbejdsmiljø. 
Med et godt sammenhold er man ofte mere villig til at hjælpe hinanden i hverdagen og i travle perioder. Man vil ofte yde lidt ekstra for en god kollega end en, som man knap nok kender. 
Der er altså også et socialt aspekt, som er værd at have med i overvejelserne.

Sæt fokus på medarbejdernes sundhed

Flere og flere indser, at det giver stor værdi at sætte fokus på medarbejdernes sundhed. Størstedelen af virksomhederne som tilbyder frokostordninger prioriterer også sund og nærende mad. 

Flere undersøgelser viser, at en sund frokost og et sundt arbejdsmiljø har en positiv virkning på medarbejdernes performance i løbet af dagen. Det øger både energien, overskuddet og fører til en bedre koncentrationsevne.
Hvis man ikke får en sund frokost, og i stedet vælger de mere usunde løsninger, så risikerer man, at blodsukkeret ikke er i balance, og det kan være svært at yde sit bedste igennem en hel arbejdsdag.

Ved at have en frokostordning på arbejdet bliver det nemmere for medarbejderne at vælge den sunde løsning, som også er den nemme løsning. For dig som arbejdsgiver vil du få mere oplagte medarbejdere. 
Som en ekstra gevinst kan det også minimere antallet af sygedage.

Der er altså flere fordele ved at tilbyde dine medarbejdere en frokostordning på arbejdspladsen. 

Send til en kollega

0.062