23948sdkhjf

Sådan opbygger du et lager helt fra start

Har du en virksomhed, hvor du har brug for et lager? Det er i mange tilfælde en rigtig stor hjælp eller nødvendighed med ekstra plads til varer og/eller råvarer.

Men hvordan opbygger du egentlig et lager helt fra start?

Find en lagerbygning i en passende størrelse

Det er først og fremmest nødvendigt at finde en lagerbygning, der passer til din virksomhed, dine varer og dine behov. Det kræver, at du laver nogle beregninger over, hvor meget plads du egentlig har brug for. Dertil er det en god idé at lægge lidt ekstra til, så der er plads til eventuelle udvidelser i din virksomhed.

Tilføj et slidstærkt gulv i dit lager

Når du står med en tom lagerbygning, så er det oplagt at se på, om alle overflader såsom gulve, lofter og vægge er klar. F.eks. er det nødvendigt med et rigtig slidstærkt gulv på et lager. Specielt hvis du opbevarer større varer, der kræver, at du kører rundt på en truck. Slidstærke industrigulve finder du flere steder.

Det er i hvert fald en fordel at skifte til et stærkere gulv, hvis det ikke er noget, der allerede er i din lagerbygning.

Indret dit lager med reoler

Når det kommer til indretning af dit lager, så er det bestemt ikke ligegyldigt, hvordan du gør det. Den måde du indretter dit lager på, har afgørende betydning for hvor effektiv din daglige arbejdsgang er. Det handler om at indrette et lager, der gør det nemt og hurtigt for dig at finde, pakke og eventuelt sende alle dine varer.

Der er mange forskellige lagerreoler, som hver især passer til forskellige slags varer. Der er både pallereoler, plukreoler, grenreoler m.m. Det er din opgave at sammensætte en række reoler, så dit lager bliver så overskueligt og effektivt som muligt.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør det bedst, så er det altid en mulighed at spørge om vejledning, der hvor du finder dine lagerreoler.

Lav en pakkestation

Hvis du har varer på dit lager, som du nogle gange sender ud til kunder eller samarbejdspartnere, så er det nødvendigt med en pakkestation. Det er et sted, hvor du har mulighed for at stå og pakke dine varer. På en pakkestation er der bl.a. brug for et stort bord, emballage og diverse andre småting. Det handler hele tiden om at gøre dine arbejdsprocesser så effektive som muligt.

Send til en kollega

0.094