23948sdkhjf

Havnene står overfor en helt ny fremtid: Byens Udvikling inviterer til konference

Der ligger udviklingspotentialer og venter i milliardklassen i de bynære havne. Videnscentret Byens Ejendom inviterer til konference om, hvordan man varetager den udvikling.

Bynære havne rundt om i landet har gennem de senere år mistet deres oprindelige funktioner, fordi accepten af støj og forurening i byerne har ændret sig.

Derfor er industrien fra havnene mange steder flyttet ud i perifære områder, og det frigiver bygninger og områder ved havnene, som kan omdannes til nye formål, og som på den måde sætter de oprindelige industrihavne på en ny opgave.

Det skriver Videnscentret Byens Udvikling i en pressemeddelelse, der på den baggrund inviterer til konference med fokus på, hvordan man byudvikler havnenært og forener mange interesser samme sted.

Til konferencen kan man høre både om erfaringer fra eksempelvis Kolding Havn, få inspiration fra Hamborg, og man kan få indsigt i visionerne og planerne for Gedser Havn, der står overfor en stor udvikling i et samarbejde mellem flere aktører.

Man kan også få viden om planerne for Levanten og Ydre Nordhavn. Her fortæller arkitekt og indehaver Christian Cold fra Entasis, der har vundet opgaven på Levantkaj, om udviklingen af det nye havnekvarter.

Konferencen foregår 24. maj 2023 i Købehavn. Tilmelding sker via Byens Udviklings hjemmeside.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Minister om svensk bekymring: - De er blevet spurgt
By & Havn-direktør får ny rolle
Kendt duo kan vinde næste fase: - Vi havde gerne set, konkurrencen var større
Svenske myndigheder udtrykker endnu engang stærk bekymring over Lynetteholm
Minister om PFAS-plan: - Når vi finder noget, håndterer vi det
Lynetteholm bliver til virkelighed i ny udstilling

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.625