23948sdkhjf

Nyt budget fremtidssikrer København

Der skal bygges blandt andet skoler, børnehaver og cykelstier i København for ikke mindre end 2,4 milliarder kroner over de kommende år. Det har Socialdemokratiet, Enhedslisten, Alternativet, Radikale Venstre, SF og Venstre givet hinanden håndslag på i aftalen om Københavns Kommunens budget for 2021. Et håndslag, som er med til at fremtidssikre hovedstaden, og det fortjener ros.

Der er heldigvis også enighed om at arbejde videre med planerne om Lynetteholmen - en ny ø, hvor 35.000 københavnere kan bo, ligesom politikerne også vil arbejde for nye metrolinjer og en Østlig Ringvej. Alt sammen tiltag som gør, at vores hovedstad også i fremtiden kan tilbyde både bolig og transport til alle.

Også i 2021 fortsætter arbejdet med at få bilerne væk fra bymidten. I den forbindelse vil jeg bede politikerne huske på, at blandt andet håndværkere og andre erhvervsdrivende stadig skal kunne køre til og fra opgaver i bymidten og ikke mindst have mulighed for at parkere i nærheden af arbejdsopgaven. I DI Dansk Byggeri håber vi, at politikerne vil invitere virksomhederne indenfor til en snak om udfordringer og løsninger i forhold til biler i byen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Minister om svensk bekymring: - De er blevet spurgt
By & Havn-direktør får ny rolle
Kendt duo kan vinde næste fase: - Vi havde gerne set, konkurrencen var større
Svenske myndigheder udtrykker endnu engang stærk bekymring over Lynetteholm
Minister om PFAS-plan: - Når vi finder noget, håndterer vi det
Lynetteholm bliver til virkelighed i ny udstilling

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109