23948sdkhjf

Nyt om navne

By og Havn
Ingvar Sejr Hansen, cand.scient., er pr. 1. februar ansat som ny udviklings- og salgsdirektør i By & Havn. Han afløser nuværende udviklings- og salgsdirektør, Michael Soetmann, som går på pension efter sommerferien.

Som udviklings- og salgsdirektør for By & Havn skal Ingvar Sejr Hansen stå i spidsen for den igangværende byudvikling i Nordhavn og Ørestad, samt gennemføre udviklingen af Stejlepladsen, Vejlands Kvarter og projektet Lynetteholm. Ingvar Sejr Hansen har lang erfaring med udviklingsplaner og byggeri fra sine tidligere ansættelser som planchef i Københavns Kommune (2010-2017) og senest som vicedirektør for By-, Kultur- og Miljøområdet i Frederiksberg Kommune.

NCC
Bjørn Christensen, 42 år, er er ansat som områdedirektør for NCC Building i Nordjylland, hvor han får ansvar for NCC’s byggeriafdeling i Nordjylland og NCC’s renoveringsaktiviteter i Jylland. Han er oprindeligt uddannet tømrer og stod i lære i Vrå.

Med tømreruddannelsen i bagagen læste han videre til civilingeniør med speciale i byggeledelse, og efter endt uddannelse gik han i 2006 direkte til NCC Nord, hvor han har været siden.

Bjørn har fra 2014 siddet i ledergruppen i NCC i Nordjylland, hvor han blandt andet har haft ansvar for tilbud, store projekter og egenproduktion, hvor alene egenproduktion har omkring 80 ansatte inden for beton, murer og tømrer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Minister om svensk bekymring: - De er blevet spurgt
By & Havn-direktør får ny rolle
Kendt duo kan vinde næste fase: - Vi havde gerne set, konkurrencen var større
Svenske myndigheder udtrykker endnu engang stærk bekymring over Lynetteholm
Minister om PFAS-plan: - Når vi finder noget, håndterer vi det
Lynetteholm bliver til virkelighed i ny udstilling

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125